Blog bucatarie-Cube_im_im

Published on octombrie 18th, 2013 | by Admin

Bucatarie Cube

Pentru cei care vor o bucatarie moderna si practica, bucataria Cube este ideala. Un design minimalist, cu accente metalice futuriste, aceasta bucatarie de o eleganta simpla va poate oferi tot ce aveti nevoie de la o astfel de incapere.

Mobilierul bucatariei este realizat din PAL melaminat de 18 mm, canturi ABS si blat termorezistent de 38 de mm si o serie de accesorii de cea mai buna calitate: plinta aluminiu, balamale, glisiere, picurator si inaltator blat.
O bucatarie usor de curatat, cu suprafete netede, care arata foarte primitor pentru prietenii si rudele dumnavoastra. Spatiul ideal pentru tehnologia moderna de care aveti nevoie pentru gatit si curatat vesela, aceasta incorporeaza elemente lucioase care se potrivesc foarte bine electrocasnicelor.

Bucataria Cube se poate realiza la comanda intr-o gama variata de culori, pe orice dimensiuni. Varianta standard are o lungime de 300 de cm, o adancime de 60 de cm si o inaltime totala de 230 de cm. Inaltimea corpului superior este de 70 de cm, iar cea a corpului inferior este de 90 de cm. Materialele din care este realizata sunt de cea mai buna calitate si foarte rezistente. Cumpara acum bucataria Cube!
Back to Top ↑