Blog komand 010

Published on octombrie 28th, 2013 | by Admin

Ceasul pe care il porti te reprezinta!

De aceea este cel mai de pret si util accesoriu, fara de care tinuta ta e incompleta. Atat vedetele, oamenii de afaceri, intelectualii, cat si persoane din toate clasele sociale il poarta. Te-ai gandit, insa, ca ceasul pe care il porti iti poate reflecta personalitatea si bunul gust? Totodata, ceasurile sunt direct asociate cu punctualitatea si stilul fiecarei persoane care il poarta.
Astazi, exista o multitudine de modalitati de expunere a timpului, datorita varietatii de gadget-uri existente pe piata, astfel incat ceasurile de mana au devenit un mod de exprimare a propriei personalitati.

Un ceas poate fi perceput in mai multe moduri: pentru unii, acesta reprezinta un statut; pentru altii, un accesoriu pe care sa il asorteze; si exista persoane care sunt interesate doar de o afisare exacta si “la indemana” a timpului.
Indiferent de forma, culoare, pret, sau material, ceasul pe care il porti va fi intotdeauna observat. Pentru asta, noi te sfatuim sa iti alegi unul care iti place cu adevarat si sa nu tii cont de pretul pe care il are, avand in vedere ca este o investitie pe termen lung si face parte din aparitia ta zilnica. De asemenea, te sfatuim sa fii curajos si sa nu te opresti la unul, pentru a nu exista riscul monotoniei.

De altfel, atunci cand vrei sa faci un cadou frumos si memorabil, nu vei da niciodata gres cu achizitia un ceas. Nimeni nu are prea multe si exista exemplare pentru toate gusturile si mai ales toate buzunarele, intrucat aceastea au devenit un simbol al modei, pe care le poti asorta cu orice outfit din garderoba, indiferent de stilul abordat. De aceea exista Ceasuri clasice, fashion, sau sportive.
Avantajul ceasurilor clasice este acela ca nu se demodeaza niciodata. Se potrivesc oricarei varste si pot reprezenta un cadou de bun gust, cu care nu vei da niciodata gres.

Poti opta pentru un ceas fashion atunci cand vrei sa fii la moda, sa iesi in evidenta, sau sa oferi un cadou cu stil.
Un ceas sportiv nu trebuie sa lipseasca nimanui. De regula, acestea sunt mai comode, practice si rezistente, completand orice tinuta sport sau casual, dar si foarte utile in activitatile de natura sportiva.

Pentru barbati, ceasul este considerat singurul accesoriu cu care nu vor da niciodata gres, de aceea este indicat sa detina mai mult de unul. In cazul femeilor, in schimb, este mai mult decat recomandat sa il asorteze cu tinuta.
Mai jos, iti oferim 5 sfaturi simple de mentenanta a ceasurilor:

  • Spala-l ocazional cu apa calda si sapun, pentru a-i mentine stralucirea.
  • Du-te cu el la un service o data la 2-3 ani.
  • Atunci cand nu il porti, depoziteaza-l intr-un material textil moale.
  • Evita expunerea la diferente mari de temperatura, pentru a evita condensul.
  • Asigura-te ca il clatesti cu apa calda, imediat dupa orice contact cu apa din piscina, sau din mare

Daca vrei sa lasi o impresie buna despre tine, ceasul pe care il porti vorbeste de la sine.
Cumpara acum ceasul care ti se potriveste!
Back to Top ↑