Blog girl,back,hair,photography-64dc6b9dc5785965d89a221ec0b720bb_h_large

Published on noiembrie 14th, 2013 | by Admin

Not that kind of girl

Am observat ca pentru multa lume este un motiv de lauda daca sunt disponibili la orice ora pentru prietenii lor. De cate ori nu i-am auzit zicand “Eu…sunt genul de persoana pe care o poti suna oricand. Daca ma suna un prieten la doua noaptea ca are nevoie de ajutor sau pur si simplu are nevoie sa stea de vorba cu cineva, sunt acolo!!!”.

Well, i’m not that kind of girl. In primul rand, ma enerveaza telefoanele mobile si faptul ca oricine ma poate gasi la orice ora. Sa imi fie viata maxim de draga si sa sune telefonul. Macar il pot inchide…In al doilea rand, daca ma trezesc brusc din somn fac urat. Nu stiu pe ce lume sunt, nu stiu cu cine si ce vorbesc, daca nu cumva ii fac vreo dedicatie de dragoste unui coleg sau ii cer doua pizza diavolo cu sos picant vreunui stalker care ma suna noaptea.

Aseara mi-am dat seama ca nu sunt nici pe departe genul de persoana pe care ar trebui sa o sune cineva noaptea sa stea de vorba. A, ti-am murit pisica, ti-a fugit prietenul si ai nevoie de un umar, de o inghetata, ceva… poate-poate….Dar daca vrei sa ma trezesti la doua noaptea, cand

-sunt la inceputul celui de-al doilea ciclu de somn
-doarme toata casa
-sunt in mijlocul unui vis frumos
-tu esti la mare, pe drum de la un club la altul
-esti inconjurat de prieteni galagiosi
-esti beat si/sau high…

Atunci avem o problema, pentru ca:
-sora mea va incerca sa gaseasca moduri in care sa ma ucida fara sa lase urme daca stau la telefon in timp ce doarme
-te faci de ras
-o sa-ti para rau a doua zi
-am sa uit ca suntem prieteni si am sa iti ranesc sentimentele inchizandu-ti telefonul in nas
-posibil sa iti zic ceva de dulce si apoi sa ma scuz ca nu stiu ce vorbesc cand sunt trezita brusc din somn.

Asa ca nu, nu ma poti suna la doua noaptea ca ai tu chef sa stai de vorba. Prietenia buna are limite, iar exceptiile sunt putine. Daca nu esti sigur(a) ca esti parte din exceptii, daca nu esti sigur(a) ca pisica ta s-a dus in rai, daca nu esti sigur(a) ca prieten(a)ul tau s-a dus cu alta(ul), daca nu esti sigur(a) ca in paharul ala era suc si ca in tigara aia era tutun, lasa-ma sa dorm si vorbim dimineata.

Dar asta nu inseamna ca adanc, in sufletul meu, nu va iubesc pe toti 🙂 Sper ca asta nu ma afce automat o prietena rea, rea, rea de tot, mai rea decat sunt de fapt. Voi chiar sunteti acolo oricand, la orice ora, pentru oricine? Va ganditi ca e mai bine sa raspundeti la tel, ca nu se stie cand aveti si voi nevoie sau cum? Sau sunteti de-aia care doar dau telefoane oricand si oricui….?

 
Back to Top ↑