Blog rca

Published on noiembrie 24th, 2013 | by Admin

Rca ieftin – Paza buna trece primejdia rea

Cu toate că nu ne mai putem imagina cum ar fi viața de zi cu zi fără facilitatea de a ne deplasa cu autoturismul, cred cu tărie în zicala conform căreia Paza bună trece primejdia rea, așa că de câte ori am ocazia, militez pentru încurajarea prevenției.

Iar prevenția în trafic este sfântă. Este dovedit statistic că majoritatea accidentelor rutiere ar putea fi evitate printr-o conduită preventivă. Și prin aceasta nu înțelegem numai atenția sporită, ci și măsurile care ne scutesc de costuri imense suplimentare în eventualitatea unui eveniment rutier.

Un bun prieten a devenit zilele trecute proaspăt proprietar de mașină și m-a rugat să îl ajut în demersul de încheiere a polițelor RCA și CASCO. Astfel am revenit pe site-ul celor de la http://www.rca-ieftin.ro/ unde găsești rapid opțiunea potrivită de încheiere a polițelor, cu ajutorul căruia am reușit să identific și pentru mine cea mai bună opțiune de pe piață.

Motorul de comparație a tarifelor este un mare plus pentru portalul RCA Ieftin, întrucât îți oferă posibilitatea de a identifica cea mai rentabilă ofertă după introducerea rapidă a câtorva date.

Eventualitatea unei situații de acoperire cu asigurarea de răspundere civilă obligatorie m-a dus rapid cu gândul la o imagine fixată în minte : conducând pe unul dintre marile bulevarde ale capitalei, am văzut o tânără imobilizată pe asfalt, in apropierea unei treceri de pietoni, alături de echipajul SMURD care încerca diverse manevre de resuscitare. De atunci, acord mult mai multă atenție trecerilor de pietoni și zonelor limitrofe acestora. Statistic vorbind, cele mai multe accidente rutiere sunt cauzate de comportamentul greșit al pietonilor în trafic și nu de multe ori șoferul poate rămâne marcat în urma unui asemenea eveniment neplăcut, neavând absolut nicio vină.

De aceea, găsesc foarte utilă prevenția în cazul zonelor cu risc crescut de accidente în care pot fi implicați pietonii, așa cum este inițiativa lăudabilă http://www.rca-ieftin.ro/ de a realiza o hartă cu cele mai periculoase treceri de pietoni : http://www.rca-ieftin.ro/infografice/harta/

Alte Link-uri utile:

RCA

RCA Ieftin si pe Facebook

 
Back to Top ↑