Blog Blog

Published on noiembrie 29th, 2013 | by Admin

Revista blogurilor de PR de la Olimpiade

Acum ca sunt publice, am facut un tur pe blogurile colegilor cu care ne vom intalni la preselectii. Aici sunt posturile care ne-au placut noua cel mai mult in ultimele 2-3 zile, unele funny, altele interesante, altele si, si. Mai multe cititi la ei: BrainPie s-au documentat si au aflat ca Bocanila este PR-ul Iepurasului. Asa ca si-au pus o vorba buna pentru inspiratie si noroc, cu livrarea programata miercuri. Boom PR sunt in vacanta. Mai un ou, mai o felie de cozonac, mai o pagina din Cristina Coman.

De vreo doua zile, echipa Dot scrie despre creativitate. Despre un singur cuvant, in mai multe cuvinte, cei de la Dot scriu ca este „Fulgeratoare. Fugitiva. Pentru ca flutura rapid. Ca aburul”. La Ganduri de inchiriat gasim profilul PR-istului: „o prezenta placuta, un spirit vesel si charismatic, ambitios, increzator, intelegator si tolerant, convingator, sociabil, informat, cult”.

Jack ne anunta ca s-a deschis prima biblioteca de comunicare. Starting small, dar cu planuri mari, Friends for Friends au inceput sa adune carti de marketing, PR, comunicare, design etc si sa ne faca si noua viata mai usoara, iar portofelul mai putin usor. PRaz si-au exersat talentul de PR-isti cu un review al filmului “Thank You for Smoking”. E cam spoiler alert 🙂 , dar daca esti genul curios sa te documentezi serios inainte sa vezi un film ca sa fii sigur ca merita 90 de minute, ti-l recomandam.

Avocata de la The Advocates ne spune de ce ii place Pastele. Cateva motive le impartasim-intalnirea cu cei dragi si bunatatile, iar pentru altele suntem invidiosi ca am plecat din Capitala si facem Pastele acasa-metroul si tramvaiul 41 fara imbranceli. Ne-am fi dorit si noi sa vedem cum e… Si celelalte echipe au bloguri care merita vizitate. Nu le-am inclus in revista fie pentru ca nu mai postasera nimic de ceva timp, fie pentru ca erau posturi “mai personale”. Noi le uram succes tuturor!
Back to Top ↑