Blog saltea-alaska-mare

Published on octombrie 18th, 2013 | by Admin

Saltea Vacum Alaska

Salteaua Vacum Alaska este special conceputa pentru persoanele care doresc un grad de duritate mediu-tare pentru saltea, fiind realizata dintr-o placa de KovaFoam. Este ideala pentru asezarea pe lamele de lemn flexibile sau pe placa de PAL, asa cum au paturile clasice. O saltea pe care puteti avea un somn sanatos, confortabil si odihnitor, care va ofera suportul necesar pentru coloana vertebrala.

Salteaua aceasta se recomanda persoanelor cu dureri sau afectiuni nu foarte grave ale coloanei, deoarece poate ameliora aceste probleme. Salteaua are capacitatea de a oferi un suport confortabil, dar ferm in acelasi timp, asa cum sugereaza si medicii de specialitate. Nivelul de sustinere este dat de materialul de baza din care este realizata salteaua, KovaFoam-ul. Acesta este un produs ecologic, sintetic, bazat de o structura chimica de celule ce comunica intre ele si permit aerului sa circule.

Materialul este confectionat in asa fel incat sa nu permita corpului sa se afunde in saltea, ci sa permita o lejeritate in miscari, atat pentru persoanele cu o greutate foarte mare, cat si pentru cele mai slabe. Calitatea deosebita a saltelei o face foarte rezistenta si relativ flexibila, potrivita chiar si pentru batrani. Desi salteaua este ferma, nu creeaza niciun fel de disconfort in timpul somnului.
Salteaua Vacum Alaska ajuta la eliminarea durerilor si a punctelor de presiune in corp, deoarece distribuie uniform greutatea organismului si permite sangelui sa circule si muschilor sa se relaxeze. Stratul ei exterior este tratat cu substante antialergeni si antiacarieni, special pentru persoanele sensibile, cu alergii. Salteaua are doua fete, una pentru vara, care permite aerului sa circule, si alta calduroasa pentru iarna. Cumpara acum salteaua Vacum Alaska!
Back to Top ↑