Blog scaun-cu-masaj-035-l313

Published on octombrie 18th, 2013 | by Admin

Scaun cu masaj

Traim intr-o lume grabita, guvernata de stres, in care avem prea putin timp pentru noi. Insa pentru a avea un stil de viata sanatos si echilibrat trebuie sa mai luam si mici pauze de relaxare, ca sa putem lucra mai eficient dupa aceea. Special pentru oamenii care nu au mult timp la dispozitie sa frecventeze saloane de masaj sau alte locuri de relaxare, va punem la dispozitie scaunul cu masaj 035. Eficient si practic, mereu la indemana in propriul birou sau chiar la dumneavoastra acasa.

Un scaun cu design clasic, office, care se poate potrivi orcarui tip de incapere, in special uneia cu aer sobru. Scaunul 035 este foarte rezistent si de o inalta calitate, prevazut cu un sistem de masaj in 9 puncte care va poate oferi relaxarea de care aveti nevoie intr-o scurta pauza sau dupa o zi grea de lucru.

Puteti alege din cele 3 nivele de intensitate ale masajului si sa va lasati prada reveriei, in timp ce masajul va detensioneaza muschii incordati si tensionati. Inca din Antichitate, masajul este recunoscut pentru beneficiile aduse sanatatii, iar tehnologia ne permite acum sa avem parte de masaj fara o persoana special instruita in acest sens.

Scaunul de masaj este executat cu fata din piele naturala, brate imbracate in piele, stea de lemn. Scaunul este prevazut cu functie de incalzire si taburet ce efectueaza masaj la picioare. Asadar, este conceput special pentru a va satisface toate nevoile, pentru a va oferi o pozitie normala si sanatoasa de relaxare si confortul necesar pentru a va putea destinde dupa o zi grea.
Back to Top ↑