Blog 4-imprimanta-deskjet

Published on noiembrie 18th, 2013 | by Admin

It-sh.ro organizeaza un concurs cu premii produse IT

Zilele trecute batrana imprimanta a cedat garantiei si numeroaselor interventii tehnice, resuscitarea ei fiind de aceasta data imposibila, astfel ca am pornit in cautarea unui nou ajutor de nadejde in activitatea mea de freelancer. Treaba cu mersul cu documentele pe stick la copy center nu e de mine si imi ocupa prea mult timp. In plus, pastrarea confidentialitatii datelor, atat pe plan personal, cat si profesional, este foarte importanta.
Cum aveam nevoie si de un calculator sau laptop suplimentare care sa proceseze date in paralel cu activitatile desfasurate pe laptopul de pe care scriu acum, am pornit in cautarea unui deal de sezon. Asa am ajuns pe www.it-sh.ro, de unde nu am mai plecat cateva ore bune

De ce sa cumparam produse second hand?

In Romania, achizitia de produse la mana a doua (SH) a intrat pe piata ca un statement al calitatii superioare. Ne aducem cu totii bine aminte cum, la inceputul anilor ’90 cele mai bune televizoare si electrocasnice erau cele provenite din Occident, la mana a doua. Economiile tarilor de provenienta a produselor care ne-au facut viata mai usoara presupuneau inlocuirea produselor in stare buna de functionare cu altele noi, de generatie superioara. La noi a fost perceput mai greu cum este posibil sa renunti la un bun care functioneaza si acum, la mai bine de doua decenii distanta, vanzarea si cumpararea de articolole second hand a ajuns sa reprezinte o decizie inteligenta a cumparatorilor avizati, cu precadere in domeniul IT.
Avand in vedere oferta de astfel de produse, cel mai sigur este sa optezi pentru un portal care aduna acelasi tip de echipamente in acelasi loc si asigura si service, precum www.it-sh.ro
Revenind pe site-ul www.it-sh.ro am descoperit ca sunt si prieteni cu mediul, oferind clientilor optiunea de a recicla (http://www.it-sh.ro/reciclare-93.html) echipamentele la ei si de a primi o reducere de 10% in consecinta.

Acum stiu unde imi voi duce batrana imprimanta 

Concursul (http://blog.it-sh.ro/concurs-it-sh-ro/) lansat pe blog m-a provocat sa-mi incerc norocul si sa intru astfel in cursa la finalul careia as putea castiga un echipament vital activitatii mele, si anume:
Premiul 1 : Un Laptop IBM Lenovo ThinkPad T61 T7300 2.0GHz/2GB/100G
Premiile 2 si 3 : cate un calculator Dell Optiplex
Si alte 7 mentiuni constand tot in calculatoare.
Ca bonus pentru norocosi, la premiul 1 se acorda si o geanta pentru minunatul laptop, iar calculatorul de la premiul 2 vine insotit de imprimanta care imi lipseste in prezent.
Sunt mare amator de concursuri si felicit echipa IT-SH pentru aceasta initiativa extraordinara de giveaway in prag de Black Friday, amintindu-ne totusi ca EVERYDAY IS BLACK FRIDAY, asa cum ar trebui sa fie 
Felicitari inca o data echipei IT-SH.ro (backlink site), mult succes participantilor la concurs (backlink) iar eu am rabdare pana pe 5 decembrie, data la care se vor anunta castigatorii.
Nu promit insa ca nu voi mai trage cu ochiul la ofertele lor foarte tentante, in acest rastimp.
Back to Top ↑